Oppas bij u aan huis voor katten

dsc_0003Op dit moment kunnen wij helaas geen nieuwe opdrachten aannemen.

Wanneer u een kat heeft is het natuurlijk heel fijn als iemand de zorg van u overneemt wanneer u een dag of een paar dagen van huis bent.

Katten zijn erg stressgevoelig, waardoor het voor hen heel fijn is om in de eigen vertrouwde omgeving te blijven. Stress kan voor grote problemen zorgen, denkt u maar eens aan blaas problemen, spugen en jeuk.

Daarbij komt in groepshuisvesting op een andere locatie, ook vaker niesziekte voor bij katten die stress hebben, doordat hun weerstand verlaagd door de stress en ze vaak met andere katten geplaatst worden die hetzelfde ervaren. Ook zijn er poezen die graag buitenkomen en met de vertrouwde vriendjes in de buurt op pad willen. Door ze uit hun vertrouwde omgeving weg te halen kan het voorkomen dat katten weglopen bij hun oppashuisje met alle gevolgen van dien. Ze zullen 9 van de 10 keer de weg naar huis nemen om weer in de vertrouwde wereld terecht te komen, zonder vreemde dieren en andere onbekende dingen.

Ook voor uw kat moet het een prettige vakantie zijn wanneer u even van huis bent en dat is dan ook precies de reden waarom ik oppas bij u aan huis aanbiedt. De dieren blijven in de eigen vertrouwde omgeving en zullen hierdoor veel minder stress ervaren. Uiteraard kunnen we niet alle stress ontnemen, want uiteindelijk is hun lieve baasje niet aanwezig. Wel kunnen we er voor zorgen dat de dieren zo min mogelijk stress ervaren door ze optimaal te verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving met de eigen spulletjes.

Ik kom één keer per dag bij u thuis langs, circa 30 – 45 minuten. In deze tijd worden de dieren verzorgd en is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Goede verzorging, even de volle aandacht, lekker spelen en kroelen dat heeft iedere kat nodig, ook als u er even niet bent.

Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar.

Extra service, kosteloos:
Planten water geven (binnen)
Post sorteren
Stofzuigen

Om ziekteverspreiding te voorkomen dienen alle katten goed te zijn:

  • ingeënt
  • ontwormt
  • ontvlooit

Voor vragen of meer informatie kunt u mij bereiken via: info@catsanddogsdaycare.nl

Prijs:

1 of 2 katten
1x daags oppas aan huis € 10,- euro

3, 4 of 5 katten
1x daags oppas aan huis € 12,50 euro

6 of meer katten
1x daags oppas aan huis € 15,- euro

Alle prijzen zijn inclusief de BTW, maar exclusief eventuele reiskosten.

Inschrijven:

Bent u enthousiast en wilt u graag gebruik maken van mijn diensten? Middels het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven.