Reviews

Wilt u zelf ook graag een beoordeling geven, dat kan! Vult u dan het beoordelingsformulier in op de volgende pagina: Beoordelingsformulier

Reviews Overall rating: 4.9 out of 5 based on 34 reviews.

★★★★☆
4 5 1
Joyce heeft in 2013 gedurende ongeveer twee maanden op de dagen dat wij aan het werk waren, in ons huis. onze pup (Friese Stabij) verzorgd en mede opgevoed. Joyce is heel enthousiast, zeer betrokken en heel betrouwbaar. Ze heeft veel passie voor de dieren. Joyce luistert goed naar de persoonlijke wensen en voert deze ook uit. Elke dag kregen we een goede terugkoppeling, waarbij ze zelf ook met initiatieven en ideeën kwam. Ik beveel haar heel graag aan anderen aan! Succes Joyce! Hartelijke groet, Ariënne Inden

★★★★★
5 5 1
Joyce heeft een lang weekend onze hond Spotje 4 keer per dag uitgelaten door weer (een zeer regenachtig weekend) en wind. Daarnaast heeft ze ook voor onze poes Tango gezorgd en aandacht gegeven. Beide zijn erg goed verzorgd en je merkte niet aan ze dat we een weekendje weg geweest zijn. Tevens heeft ze ook de woonkamer gestofzuigd en zag alles er piekfijn uit. Bij thuiskomst lag er ook nog een zakje met lekkers voor beide op het aanrecht. Wat de kers op de taart was, was het uitgebreide verslag van alle keren dat ze langs is geweest en de leuke foto's van de wandelingen. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar als we weer een keer op stap gaan met mensen/kinderen die niet van honden houden. En we kunnen iedereen aanraden om van deze service gebruik te maken.

★★★★★
5 5 1
Een betere opvang voor je hond kan je echt niet vinden! Wij hebben nog nooit zo'n fijne vakantie gehad omdat onze Joey (5 jarige Zwitsere Sennen) het zo fantastisch heeft gehad bij Joyce. Ze hebben zoveel leuke dingen ondernomen. Normaal gesproken komt Joey best gespannen terug van vakantieopvang, maar dit keer was hij volkomen zichzelf. Alsof hij 2 weken in zijn eigen huisomgeving was geweest. Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, anders kreeg Joyce er 10!

★★★★★
5 5 1
Met Cats and Dogs Daycare kunt u zich geen betere en betrouwbare Daycare wensen! Mijn lieve Labrador Beau van 11,5 jaar heeft het afgelopen half jaar veel meegemaakt waardoor Beau twee keer heel erg slecht heeft gelegen. Wij zijn blij dat we Joyce hebben ontmoet en dat Joyce Cats and dogs daycare is gestart. Beau was nog nooit met een uitlaatservice mee geweest. Dus het was voor Beau en mij beide spannend! De kennismaking met Joyce klikte meteen. Joyce was duidelijk en gaf ons meteen een veilig en betrouwbaar gevoel. Joyce heeft met zorg en kunde twee weken lang elke dag mijn lieve Beau van 11,5 jaar uitgelaten. Na elke wandeling kreeg netjes te horen hoe het is gegaan en wat ze hebben gedaan. Als je tijdens een drukke werkdag een berichtje krijgt dat de wandeling goed is gegaan en hoort dat Beau het naar zijn zin heeft gehad is dat echt super om te horen. Beau heeft het heel erg naar zijn zin gehad deze twee weken, ik merkte dat hij zich verheugde op de wandelingen met Joyce en dat ze echte maatjes zijn geworden. Daarvoor mijn dank en daarom geen goodbye maar tot snel, want ik weet dat Joyce zich met 1000% inzet voor Cats and dogs daycare.

★★★★☆
4 5 1
Joyce is de beste hondenoppas ooit! Ik kijk altijd uit naar de vrolijke foto van onze lieve hond Jansen die ze dagelijks stuurt. Joyce is betrouwbaar, vriendelijk, trouw, attent, betrokken en zeer professioneel (ze komt altijd haar afspraken na). Een topper!

★★★★★
5 5 1
Vanaf het eerste contact moment, tot de oppasdag; alles prima geregeld. We hebben onze twee honden met een zeer vertrouwd gevoel bij Joyce achter gelaten. Joyce is enthousiast, bevlogen en heeft alles dik voor elkaar. Een absolute aanrader!

★★★★★
5 5 1
Joyce is een kanjer!

★★★★★
5 5 1
Ik geloof dat onze katten, Jaap en Juultje (zie ook de foto's) het helemaal niet zo leuk vonden dat we weer terug waren van vakantie. Ze moesten toen hun speelmaatje en knuffelaar weer missen. Buiten dat ze goed voor de katten heeft gezorgd, is ze ook bijzonder opletten voor zaken rondom het huis. Al met al: volgende keer weer, zeker weten!

★★★★★
5 5 1
Wat een schrik Sepp ontsnapt maar dan Joyce tegenkomen wat fantastisch wat zij voor Sepp gedaan heeft , we zijn haar enorm dankbaar. Door zo een ervaring Joyce kan ik ieder aanbevelen daar zijn kat of hond in goede handen. groetjes Dirk&Sepp

★★★★★
5 5 1
Joyce zorgt hier altijd super voor hondje Elba en ook voor de katten als het zo uit komt, Joyce bedankt!

★★★★★
5 5 1
Zoë en ik doen samen bij Joyce de gehoorzaamheid Joyce heeft 1 ochtend bij ons gezeten samen met Zoë terwijl wij aan het werk waren en toen ik terug kwam had ik ineens een gehoorzaam hondje terug! Ik raad iedereen Joyce aan! Beter kan je het niet treffen!

★★★★★
5 5 1
Super training met een super gezellige trainer met super veel kennis, kortom: super!!!

★★★★★
5 5 1
Joyce's dogs and cats daycare is highly to recommend if you look for a high professional service for your beloved pets. As a dog trainer I have high expectations on someone who is looking after my dogs. With Joyce I found a very professional and trustful person, who is also very friendly and experienced in handling dogs. There is hardly anyone else to find who cares so professional and personal with my dogs. I am very lucky that we also became friends. Thank you Joyce, also from Lillyfee and Malibu! best of luck Ulrike

★★★★★
5 5 1
Sinds een paar weken gaat Senna mee met Cats and Dogs Daycare. Eerder ging ik met een schuldgevoel van huis als ik ging werken, maar nu helemaal niet meer! Senna is onwijs gek op Joyce en dat zegt voor mij al genoeg. Joyce neemt echt de tijd om lekker te gaan wandelen. De ene keer in het bos, dan op de hei en ook zijn ze naar het hondenstrand geweest! Dus mocht je een hondenuitlaatservice zoeken? Dan kan ik Joyce zeker aanraden!

★★★★★
5 5 1
Deze vakantie hebben wij voor het eerst mogen meemaken wat Joyce allemaal doet als kattenoppas. Het was voor ons alweer een tijd geleden dat we een echte vakantie hebben gehad en wat hebben wij dankzij Joyce kunnen genieten. Zij heeft super voor onze kat Pieper gezorgd en Pieper was ook helemaal op zijn gemak bij haar. Joyce is zo rustig en stelde direct bij de eerste kennismaking onze Pieper al op zijn gemak. Al de tweede dag ging hij bij haar op schoot liggen en dat doet hij eigenlijk nooit bij andere mensen. Echt top. Door de leuke foto's en filmpjes die Joyce stuurde, konden wij op ons vakantieadres zien dat Pieper het thuis goed naar zijn zin had en dat was voor ons een hele geruststelling. Hij kreeg op tijd zijn medicijnen, eten en werd ook nog lekker geknuffeld. Pieper is tijdens onze vakantie niets tekort gekomen. Het thuiskomen was ook een feest. Alles lekker schoon en een tevreden luid miauwende kat die ons toch wel een beetje gemist had 🙂 Door de goede verzorging van Joyce is er voor ons geen drempel meer om vaker weg te gaan.

★★★★★
5 5 1
Bij lieve joyce deelgenomen aan de doggy playtime ..... Wat een entausiastme en blijheid !!maar ook rust en geduld. Veel afwisseling en er word goed naar de hond gekeken wat kan en wat nog even moet wachten Mijn hondje lag tevreden,voldaan, en uitgeteld in zn mandje na deze fantastische dag !!

★★★★★
5 5 1
Joyce heeft heel veel hart voor dieren en kwijt zich gewetensvol van haar taak als uitlaatster..Voor mij is het jammer dat ze volgens schema werkt en haar dagen te vol zijn om als "flexwerker" mijn honden op incidentele basis uit te laten. De keren dat ze mijn honden meenam (toen ik niet kon lopen wegens een gebroken teen) had ik daar een heel goed gevoel over. Verder is ze super-georganiseerd en heeft ze de boel contractueel ook goed voor elkaar.

★★★★★
5 5 1
Cats & Dogs daycare is niet zo maar een uitlaatservice. Joyce is een geweldige coach en de beste maatjes met de honden. Ze doet altijd net dat beetje extra om de honden veel plezier te bezorgen! Olivier is stapelgek op haar. Als ik aan het einde van de dag thuiskom vind ik een blij vermoeide hond terug. Olivier gaat met veel plezier iedere dag met Joyce op stap en dat zie en lees ik ook terug in de vrolijke foto's en berichtjes.

★★★★★
5 5 1
De konijntjes waren erg goed verzorgd. Was erg tevreden.

★★★★★
5 5 1
Wij zijn ontzettend tevreden! Aan Joyce kun je met een gerust hart je dieren toe vertrouwen. Tijdens onze vakantie zijn we heel fijn op de hoogte gehouden over het wel en wee van onze twee achter gebleven katten middels berichtjes en foto's. Zij is ook ontzettend lief voor de dieren en heeft veel ervaring. Naast de verzorging van onze katten probeerde ze ook echt even de tijd te nemen om ze aandacht te schenken en te knuffelen. Echt een absolute aanrader!

★★★★★
5 5 1
Wat zijn we blij dat we via via bij Joyce terecht zijn gekomen. Onze eenkennige kat is 17 jaar en sinds een jaar heeft ze suikerziekte. Een verblijf van 2 dagen in een pension verliep erg slecht, en we wilden haar dus niet meer ergens anders heenbrengen. Onze kat moest duidelijk in haar eigen omgeving blijven en verzorgd worden, met respect voor haar behoeftes/tempo. Met Joyce telefonisch overlegd, en ze ging de uitdaging graag aan! Voor onze vakantie heeft ze drie keer kennis gemaakt met onze kat zodat zij wat kon wennen aan haar, en het injecteren geoefend. Met enorm veel geduld, liefde en respect voor hoe het karakter is van het dier, heeft ze ontzettend goed een week lang 2 x daags voor onze kat gezorgd. Regelmatig kregen we een appje of filmpje, en waren we blij verrast te zien dat onze eenkennige, pittige kat(die het menig ander al zeer moeilijk gemaakt heeft)enthousiast en blij was als Joyce binnenkwam. Hierbij dus een dikke pluim voor Joyce, wij zijn ontzettend blij met haar inzet en bereidheid met je mee te denken/in te springen. Aanrader!!!

★★★★★
5 5 1
In die tijd toen ik samen met Percy bij jou op de cursus zat hebben we het erg leuk gehad. Je gaat super leuk met dieren om en weet ook ontzettend veel over ze. Verbeterpuntjes, daar kan ik je niet aan helpen :-). Liefs en de groetjes aan Harry.

★★★★★
5 5 1
Poppy heeft het ontzettend naar haar zin bij Cats and dogs daycare en is dol op Joyce! Heel fijn dat Joyce kijkt naar de samenstelling van de kleine groep waarmee zij wandelt zodat de honden leuk kunnen spelen en goed met elkaar overweg kunnen. Ik kijk altijd uit naar de berichten/foto's/filmpjes na afloop van de wandeling zodat ik een goed beeld krijg van de avonturen die zij heeft meegemaakt! 🙂

★★★★★
5 5 1
Onze 2 honden gaan nu een paar maanden mee met Joyce. In die korte tijd zijn ze allebei al dol op Joyce, want Joyce weet goed wat onze honden nodig hebben. Ze is erg enthousiast en weet altijd leuke plekken voor de honden te vinden om te snuffelen en te spelen. Door haar kennis van honden zijn onze druktemakers bij haar in goede handen. Ze staat garant voor twee tevreden snurkende viervoeters als ze met haar uit zijn geweest, dan hebben ze het goed gehad!

★★★★★
5 5 1
Enzo wordt nu al bijna een jaar door haar uitgelaten en hij vindt het geweldig. Soms ben ik nog aanwezig als hij wordt opgehaald. het beeld dat ik dan zie is geweldig. Piepen, blaffen, tegen de deur springen, de plant in de hal kapot kwispelen..... Hij doet dit ook alleen bij Joyce. Gelukkig maar, anders konden we iedere week een nieuwe plant kopen. Via de foto's houdt Joyce ons op de hoogte van de wandelingen. Iedere wandeling weer leuke foto's en filmpjes waar hij speelt met z'n maatjes in het bos of op de hei. We kunnen Joyce aan iedereen aanbevelen.

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een Appenzeller Sennenhond en ze heet Fenna. Mijn idee was altijd als je een hond neemt dan moet je hem ook zelf uitlaten. Echter door gezondheidsredenen kan ik minder met Fenna lopen. Mijn man is erg druk met zijn werk en maakt lange dagen. Wij dachten op dat moment wat nu? Fenna wegdoen is onmogelijk. Toen kwamen we op het idee van een uitlaatservice. Maar welke is goed aan wie vertrouw je je hond zo maar toe? Na wat speurwerk op het internet kwamen we een aantal websites tegen. de website van Catsanddogsdaycare sprong er direct uit, nette verzorgde website dit zegt voor mij al iets over het bedrijf. Wat mij ook opviel is dat ze maar maximaal met 3 honden tegelijk lopen. Op deze manier kan je prima je aandacht verdelen over de honden. Joyce (de eigenaar van Catsanddogsdaycare) kwam eerst langs voor een gesprek en om kennis te maken met Fenna. Wat mij opviel is dat ze preces weet hoe ze met honden om moet gaan. De eerste keer dat Fenna mee ging met Joyce was best een beetje eng, maar Joyce stelde ons direct op ons gemak, ze heeft verschillende mooie locaties waar ze gaat lopen met de honden. Aan het einde van de dag krijgen we altijd foto's en filmpjes van de wandeling via whatsapp, Helemaal geweldig, dan ben je er toch een beetje bij. En Fenna... Die is altijd door het dolle heen als Joyce komt en ze kan lekker spelen met de andere 2 honden. Joyce zorgt altijd dat de soort honden bij elkaar passen die samen lopen. Ben je opzoek naar een Hondenuitlaatservice dan raad ik Catsanddogsdaycare zeker van harte aan.

★★★★★
5 5 1
We hebben een zeer ondeugende, slimme, speelse jonge labrador die af en toe flink last heeft van bananen in zijn oren.... In een grote groep liep het niet goed omdat hij onder de 'radar' kon blijven en zijn eigen gang kon gaan. Dat leidde soms tot irritatie bij andere honden en mensen. Door de kleine groepjes, de optimale aandacht en duidelijkheid van Joyce gaat het nu helemaal goed! Hij gaat ontzettend graag met haar mee en is helemaal verliefd en volgens ons is dat wederzijds.... Haar passie en gedrevenheid doet niet alleen onze hond goed.

★★★★★
5 5 1
Sinds 2 maanden komt Joyce onze honden op dinsdag halen voor een lekkere wandeling, steeds op een andere plek in de buurt. Zowel de honden als wij zijn erg blij met de betrouwbare en liefdevolle service!

★★★★★
5 5 1
Met wervelend enthousiasme kwam ze kennis maken met Yoep en met ons en na de 1e wandeling had Yoep haar al in zijn hart gesloten. Dat is uitzonderlijk, voor het eenkennige karakter van een Drentsche Patrijs. We krijgen na iedere wandeling een kort filmpje en wat foto’s zodat we mee kunnen genieten. Yoep komt super relaxed terug na iedere wandeling en staat haar al op te wachten op de 2 dagen dat hij met haar meegaat. Een hondenuitlaatservice waar je vol vertrouwen je hond aan mee geeft. Het vrolijke, gedreven ondernemende karakter van Joyce is een aanrader voor een goed adres voor je hond!

★★★★★
5 5 1
Kai vindt het heerlijk om mee te gaan met Joyce en z'n eigen vriendenclub. Hij leert veel van ze en Joyce kan, doordat het een kleine groep is, de groep goed sturen. De communicatie van Joyce is helder over wat wel en niet kan en hoe de wandeling is gegaan. Met een gerust hart laat ik Kai over aan Joyce.

★★★★★
5 5 1
Max wordt 2* per week uitgelaten en heeft er duidelijk plezier in. Als Joyce voor de deur staat wordt hij dolenthousiast. Joyce komt de gemaakte afspraken altijd na en communiceert helder als er iets aan de hand is. Bovendien ontvangen we wekelijks uitgebreide feedback, met foto's en video's, over de wandelingen en Max z'n gedrag.

★★★★★
5 5 1
Onze Bink is altijd blij als hij wordt opgehaald. Joyce loopt in kleine groepjes en dat is prettig. Het is overzichtelijk en gezellig. En als onze Bink een keertje in de blubber heeft gerold, is Joyce altijd bereidt om hem even af te spoelen zodat we weer een Golden retriever terug krijgen (ipv een zwarte labrador..).

★★★★★
5 5 1
Joyce is echt fantastisch met en voor onze Bodhi! Aanvankelijk ging Bodhi 1 x per week mee, vanuit praktische overwegingen, maar inmiddels mag Bodhi nog een keer extra per week mee, puur omdat we het zo leuk voor Bodhi vinden. Ze vindt het heerlijk om met de andere honden te kunnen spelen en te rennen en leert er ook heel veel van. Joyce is heel lief en duidelijk voor haar en achteraf krijgen we altijd uitgebreid bericht over hoe het geweest is, met foto's en filmpjes erbij. Superleuk om Bodhi daarop zo te zien genieten! Joyce is heel toegankelijk in contact, wat ook heel prettig is. We laten Bodhi met plezier en liefde zelf uit, maar we vinden de vorm die Joyce biedt, in kleine groepjes speelkameraadjes, ook echt meerwaarde hebben.

★★★★★
5 5 1
Sinds november 2018 maken wij gebruik van de honden uitlaat service die Joyce aanbiedt. Ik heb Joyce toevallig mogen ontmoeten bij het uitlaten van onze eigen hond. Omdat ik tegen een wissel van werkgever aanliep en hiervoor iets voor onze hond moest gaan regelen, werd ik getriggerd door Joyce die terugkwam van haar uitlaat ronde met enkele honden. Ik ben redelijk sceptisch over het fenomeen “uitlaat service” van honden, omdat ik in de praktijk soms dingen tegenkom en zie waar ik mijn geliefde viervoeter echt niet aan zou willen toevertrouwen. Tijdens die ontmoeting op de parkeerplaats, sprak ik haar aan omdat ik wel nieuwsgierig was. Dit was een zeer aangename kennismaking die bij mij gelijk een zeer goede indruk achterliet. Bij onze hond moet je het vertrouwen verdienen en dat was iets wat Joyce door haar juiste benadering erg goed af ging. De wijze waarop Biko op haar reageerde en hoe Joyce hier op anticipeerde riep gelijk positieve gevoelens op!! Na deze kennismaking hebben we Joyce gevraagd voor een verdere kennismaking thuis, waarbij mijn vrouw dezelfde indruk ervaarde als ik en Biko wederom erg enthousiast op Joyce reageerde. Ik heb de eerste wandeling met de toekomstige roedel mee mogen lopen (Biko is een ongecastreerde reu) om te kijken of de verhoudingen binnen de roedel stabiel zou blijven, dat is van Joyce een (terechte) voorwaarde! Gelukkig pakte dit heel goed uit, iets waar wij geen grote twijfels over hadden omdat we onze eigen hond goed kennen en weten hoe hij zich in een groep gedraagt. Hij is een goede sociale roedelleider die rust en stabiliteit met zich meebrengt. Joyce heeft gelukkig veel kennis en inzicht in het gedrag van honden en handelt daar ook naar, iets wat ons erg aanspreekt. Ook dat zij ervoor kiest om met kleine groepen te lopen kunnen wij alleen maar toejuichen!! Als Biko op zijn uitlaatdag opgehaald wordt door Joyce, is het alleen maar JOY (voor beiden )!! Wij voelen ons zeer vertrouwd en prettig met Joyce, wat ons als bezorgde eigenaren ook rust geeft!! Het is ook zeer prettig om aan het eind van de dag een terugkoppeling te ontvangen middels een tekst bericht, aangevuld met gemaakte foto’s en filmpjes. Hierin lees en zie je haar enthousiasme en het plezier in het uitlaten van de honden, maar ook die van de honden zelf!! Robert Jan & Saskia & Biko.