Uitlaatservice in kleine groep (ook voor pups)

Scott, Marley en JoeyCats and dogs daycare biedt uitlaatservice aan in Ede, Bennekom en Veenendaal, in kleine groepjes van 4 honden. Op deze manier hebben ze altijd leuke speelmaatjes, maar ook de persoonlijke aandacht.

Er wordt goed gekeken naar de samenstelling van de groepen, zodat elke hond zichzelf kan zijn en speel-/wandel maatjes heeft die bij hem/haar passen.

Groepswandelingen kunnen alleen wekelijks op vaste dagen worden afgenomen. Dit om de groepen in balans te houden.

De honden worden op de afgesproken plaats opgehaald en individueel of per twee vervoerd in veilige, ruime en lichte hokken. De auto is voorzien van airco en heeft voldoende ventilatie mogelijkheden. Door de lage instap is het voor de meeste honden makkelijk in- en uit stappen. Voor honden met gewrichtsproblemen of honden die vanwege de leeftijd lastig in en uit de auto kunnen stappen hebben wij een loopplank!

De wandeling duurt 45 – 60 minuten en zal afwisselend in het bos, in het park of op de hei plaatsvinden.

Na de wandeling worden de honden allemaal handdoek- schoon/droog afgeleverd, voorzien van vers water en een lekker koekje/kluifje!

Tevens ontvangt u regelmatig filmpjes, foto’s en/of berichtjes, om u op de hoogte te houden van hoe uw viervoeter zich vermaakt tijdens de wandelingen!

Uiteraard zijn er wel een paar eisen verbonden aan de honden die mee gaan in een groepswandeling:

  • sociaal met andere honden
  • ingeënt
  • ontwormt
  • ontvlooit

Kennelhoest is niet verplicht, maar uiteraard altijd goed om te geven wanneer de hond in aanraking komt met andere honden.

Alle honden dienen een halsband of tuig te dragen, zodat ik er een penning van Cats and dogs daycare aan kan hangen gedurende de wandeling. Wij werken niet met slipkettingen, banden met punten (spikes) of stroombanden.

Voor vragen of meer informatie kunt u mij bereiken via: info@catsanddogsdaycare.nl

Wandeldagen en tijden:

Maandag: 09.30 – 10.30 uur | 12.00 – 13.00 uur

Dinsdag: 09.30 – 10.30 uur | 12.00 – 13.00 uur

Woensdag: Geen wandelingen

Donderdag: 09.30 – 10.30 uur | 12.00 – 13.00 uur

Vrijdag: Geen wandelingen

Prijs:

Alle prijzen zijn inclusief de BTW en reiskosten.

Ede: € 12,50 | Bennekom: € 13,50 | Veenendaal: € 16,50

Voor iedere volgende hond op hetzelfde adres en in dezelfde groep geldt 10% korting op de tarieven zoals hierboven aangegeven.