Wie ben ik

dsc_0197Ik ben Joyce, een jongedame van 32 jaar oud. Mijn liefde voor dieren is heel vroeger al begonnen. Gelukkig hebben mijn ouders, ondanks mijn allergie, hier altijd voor opengestaan en hebben zij er alles aan gedaan om mijn allergie onder controle te krijgen. Dankzij mijn ouders en de homeopaat kan ik nu doen waar mijn hart ligt! Vroeger waren wij dan ook al vergezeld met een hoop viervoeters, waaronder: honden, katten, konijnen, cavia’s, hamsters, vissen, paarden en een geit.

Na mijn opleiding Handel en Administratie ben ik dan ook mijn hart gaan volgen voor de toekomst. Ik heb de opleiding Dierverzorging niveau 3 behaald en ik ben bezig met de opleiding Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren – honden en katten. Tijdens mijn studies, stages en werkzaamheden als dierenartsassistente, kreeg ik een steeds sterker beeld van wat ik graag zou willen, namelijk: honden uitlaten met veel persoonlijke aandacht en huisdieren verzorgen tijdens de afwezigheid van de eigenaar. Daarnaast wilde ik ook graag extra zorg kunnen bieden voor dieren met lichamelijke- en medische problemen.

Begin 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en werd Cats and dogs daycare een feit, en wat maakt mij dit ontzettend trots!

Zelf heb ik altijd ervaren hoe moeilijk het is om je viervoeters niet mee te kunnen nemen op vakanties en wat voor stress het oplevert om ze achter te laten. Wanneer mijn beestjes in eigen huis konden blijven en een lieve oppas hadden werd het op vakantie gaan ook weer ontspannen en leuk. Een goede en liefdevolle oppas is wat ieder dier nodig heeft!

Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap in mijn leven en hopelijk wordt ook u razend enthousiast!

Met vriendelijke groet,
Joyce